Verkoop en installatie van alle sanitaire toestellen

U wilt graag een moderne en functionele badkamer waar lichaam en geest elke dag opnieuw kunnen genieten? Gevaert bvba werd opgestart in 1994 en is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van sanitair in Merksem en Aartselaar en in de totaalinrichting van badkamers.

Keuze en kwaliteit

Particulieren, aannemers en doe-het-zelvers kunnen een uitstekende en persoonlijke service verwachten en een keuze uit douchecabines, wastafels, toiletten van kwaliteitsmerken zoals Grohe, Ideal Standard, De Tremmerie.

Volledige inrichting van badkamers en toiletten

Douches, baden, kranen, wc's, whirlpools, lavabo's,... wij plaatsen alles volgens afspraak en in de stijl die u wenst. Zelfs de betegeling, spiegels, verwarming, badmeubelen en elektriciteitsaansluitingen kunnen door ons voorzien worden, eventueel in samenwerking met onze professionele partners.

Door alles aan ons uit te besteden, bent u er zeker van dat alles volgens een strak schema wordt afgewerkt. Maandenlang wachten op een aannemer is namelijk niet datgene wat u verwacht als klant. U wordt stap per stap begeleid bij de ontwikkeling of renovatie van uw badkamer.

Contact opnemen

Indien u een degelijk grondplan doormailt met de juiste maten (vergeet niet de hoogte te vermelden en eventuele ramen en deuren), zenden wij u een offerte. Wij denken mee om een compromis te vinden tussen wensen en budget!

U houdt een badkamer over die onderhoudsvriendelijk is, waar u optimaal kan ontspannen en die mag gezien worden. Neem gerust contact.

Back to Top