Efficiënte en milieuvriendelijke centrale verwarming voor meer wooncomfort

Verwarming met gas, zonneboilers en –panelen, warmtepompen? Gevaert installeert uw centrale verwarming in Merksem en Aartselaar met de juiste energiebron en de gepaste toestellen.

Een correcte installatie …

Centrale verwarming voorziet u het hele jaar door van een aangename kamertemperatuur en warm water. Vandaag is het echter ook van belang om voor een duurzaam systeem te kiezen dat hetzelfde wooncomfort biedt, maar waarmee u minder verbruikt en op lange termijn energiekosten zal uitsparen.

Bij ons kan u terecht voor een uitgekiende verwarmingsinstallatie. Op basis van het grondplan wordt een correcte warmteverliesberekening gemaakt en aan de hand daarvan stellen wij een verwarmingstoestel voor dat aan al uw behoeften tegemoet komt. Volgens budget kan u dan overgaan tot een keuze van radiatoren, vloerconvectors, e.d.

Na een eventuele plaatsing van een kamerthermostaat al dan niet met buitenvoeler en thermostaatkranen, kan u volop genieten van een comfortabele warmte!

… met de juiste energiebron

Wij werken met de systemen die zeer efficiënt zijn en daardoor ook zeer milieuvriendelijk: condensatieketels op gas, zonne-energie (boilers en panelen), warmtepompen. Wij adviseren u professioneel over wat best past bij uw gebouw en levensstijl. Neem contact voor een vrijblijvend gesprek.

Back to Top